Stuur e-mail mail_outline  

De Fotograaf

Richard van Hoek


Nadat hij in 1990 afstudeerde aan de Fotovakschool in Apeldoorn, is hij zich professioneel bezig gaan houden met fotografie. In de afgelopen decennia heeft hij heel veel kennis, ervaring en expertise opgebouwd, waarmee hij uw boodschap met de juiste beelden krachtig kan communiceren naar uw opdrachtgevers. Met de juiste professionele apparatuur en innovatieve technieken van de hoogste kwaliteit kan Richard bijna iedere situatie aan.  Zijn fotografische werk kenmerkt zich door vakmanschap, unieke standpunten, oog voor detail en een uitstekende timing. Zijn werk is ondermeer terug te vinden in presentatiegidsen, websites, jaarverslagen, maandbladen, vakbladen, dagbladen, huis-aan-huisbladen, gemeentegidsen, reclamecampagnes, vakbeurzen, en uiteraard in albums of aan de muur.


Als fotograaf is Richard er enorm op gebrand om het onderste uit de kan te halen. De lat legt hij hoog waar het om perfectie gaat. De foto wordt kunst als het afwijkt van het gangbare.

Voor Richard van Hoek is de vreugde van fotografie het zien van prachtige beelden, beelden die hij gemist zou hebben als hij geen fotograaf zou zijn.

Waarom voor vakfotograaf Richard van Hoek kiezen?

De vakfotograaf voor het midden- en kleinbedrijf, zzp, industrie, overheid en media in de regio Papendrecht, Dordrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam en omgeving.

© Richard van Hoek Fotografie 2023


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston